INFEKSIYA UCHUN ISHLSTILSDIGAN DORI VOSITALARI. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada infeksiyalarning davolanishida ishlatiladigan dori vositalarining turlari, ularning samaradorligi, qo'llanilishi va ehtiyot choralariga oid ilmiy tahlil amalga oshirilgan. Infeksiyaga qarshi kurashish uchun turli dori vositalari, ularning samaradorligi va yon ta’sirlarining to'liq baholanishi kiritilgan. Maqola shuningdek, dori vositalarining tibbiy amaliyotda qo‘llanilishi, ularning terapiya usullari bilan aloqasi va bu usullarning zamonaviy ilmiy izlanishlarga asoslangan yangilanishlari haqida so‘z yuritadi.