XOTIRANING INSON FAOLIYATIDAGI AHAMIYATI, NERV- FIZIOLOGIK ASOSLARI, TURLARI VA JARAYONLARI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada  xotiraning inson faoliyatidagi ahamiyati, xotiraning nerv- fiziologik asoslari,turlari va jarayonlari keng yoritilgan .