BULUTLI TEXNALOGIYALARNI HAYOTDA TADBIQ ETISH (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada bulutli hisoblash texnologiyalarining ta'lim tizimiga kiritilishi va uning o'quv jarayonidagi o'rni tahlil etiladi. Bulutli texnologiyalar ta'lim muassasalariga samarali va tejamkor yechimlarni taqdim etadi, bu esa resurslarni boshqarishda, ma'lumotlarga erkin kirish imkoniyatini yaratishda va o'quvchilarga yangi