PEDAGOGNING KASBIY KOMPITENSIYASINI RIVOJLANTIRISHDA O’YINLI TEHNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada pedagogning kasbiy kompetentligini rivojlantirish jarayonida o‘yinli texnologiyalardan foydalanishning nazariy va amaliy jihatlari yoritilgan. O‘yinli texnologiyalarning ta’lim jarayonidagi o‘rni, ularning pedagog faoliyatiga ta’siri hamda kasbiy mahoratni oshirishdagi ahamiyati tahlil qilingan. Shuningdek, o‘yinli metodlarning pedagogik kompetensiyalarni shakllantirishdagi samaradorligi asoslab berilgan.