TARIXIY LEKSIKOLOGIYA VA SO‘ZLARNING KELIB CHIQISHI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Tarixiy leksikologiya – tilshunoslikning so‘zlarning kelib chiqishi, ularning tarixiy rivojlanishi, fonetik, morfologik va semantik o‘zgarishlari, shuningdek, turli leksik qatlamlarini o‘rganadigan bo‘limidir.