BANK XIZMATLARINI TARG‘IB QILISHDA RAQAMLI MARKETINGNING ROLI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu tezisda bank xizmatlarini targ‘ib qilish jarayonida raqamli marketingning roli, uning moliya bozoridagi o‘rni va bank–mijoz munosabatlarini transformatsiya qiluvchi omillar ilmiy tahlil qilingan. Raqamli kommunikatsiya kanallari, mijoz xatti-harakatlarini tahlil qilish, onlayn bank xizmatlari integratsiyasi va shaxsiylashtirilgan marketing strategiyalari bank sektori misolida yoritilgan.