KOMPYUTER MUHANDISLIGIDA CNN LOYIHALARINI DUAL TA'LIM DOIRASIDA O‘QITISH METODIKASI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada kompyuter muhandisligi talabalarini sun’iy intellekt texnologiyalari, xususan konvolyutsion neyron tarmoqlari (CNN) asosida loyihalar yaratishga o‘rgatishning dual ta’lim doirasidagi metodikasi tahlil qilinadi. Dual ta’lim modeli va amaliy loyihalar orqali talabalar texnik va dasturiy ko‘nikmalarini rivojlantiradi, loyihalarni boshqarish va jamoada ishlash tajribasini oshiradi, shuningdek innovatsion fikrlash va muammolarni hal qilish qobiliyatlarini shakllantiradi.