KUNDALIK HAYOTDA ELEKTROMAGNIT NURLANISH VA UNING ORGANIZMGA TA’SIRI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada kundalik hayotda uchraydigan elektromagnit nurlanish  manbalari, ularning fizik xususiyatlari hamda inson organizmiga ko‘rsatadigan biologik ta’sirlari ilmiy asosda tahlil qilinadi. Zamonaviy texnologiyalar, jumladan mobil aloqa vositalari, maishiy elektr qurilmalari va simsiz tarmoqlarning keng tarqalishi elektromagnit maydonlarga bo‘lgan ta’sirni kuchaytirgani yoritib beriladi. Elektromagnit nurlanishning ijobiy va salbiy jihatlari, sog‘liq uchun xavflari hamda profilaktik choralar masalalari muhokama qilinadi.