BIOETIKA VA DEONTOLOGIYA ASOSLARINI XIRURGIK BEMORLARNI QABUL QILISHDA QO’LLANISHINING AHAMIYATI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada bioetika va deontologiya tamoyillarining xirurgik bemorni qabul qilish jarayonida qo’llanilishi va tibbiyot amaliyotidagi muhim roli batafsil tahlil qilinadi.Bioetika-inson hayoti,sog’ligi va uning huquqlariga oid axloqiy tamoyillar tizimi bo’lib,bemorning roziligi insoniy qadrqimmati