INTERAKTIV MARKETINGDA RECLAMA (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu ilmiy maqolada interaktiv marketing sharoitida reklamaning o‘rni, mazmuni va samaradorligini oshirish mexanizmlari tahlil qilinadi. Tadqiqotda raqamli texnologiyalar, ijtimoiy tarmoqlar, mobil ilovalar va foydalanuvchi bilan ikki tomonlama muloqotga asoslangan reklama shakllarining marketing strategiyalariga ta’siri yoritilgan. Shuningdek, interaktiv reklamaning iste’molchi xulq-atvoriga ta’siri, brendga sodiqlikni shakllantirishdagi ahamiyati hamda zamonaviy reklama kommunikatsiyalarida qo‘llaniladigan innovatsion yondashuvlar ilmiy-nazariy jihatdan asoslab berilgan. Maqolada interaktiv marketing vositalaridan samarali foydalanish orqali reklama natijadorligini oshirish yo‘llari bo‘yicha xulosalar keltirilgan.