DUDUQLANISHNI BARTARAF ETISHDA KOMPLEKS LOGOPEDIK YONDASHUVNING SAMARADORLIGI. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqolada duduqlanish (logonevroz) muammosini bartaraf etishda logopedik, psixoterapevtik va nafas mashqlari kompleks yondashuvi samaradorligi o‘rganilgan. Tadqiqot natijalari asosida duduqlanishning fiziologik va psixologik sabablari tahlil qilinib, korreksiya bosqichlari yoritilgan.