КОРРУПЦИЯГА ОИД ЖИНОЯТЛАР ВА МАЗКУР ЖИНОЯТЛАР УЧУН ТАЙИНЛАНАДИГАН ЖАЗО ТУРЛАРИ (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Тадқиқот коррупцияга оид жиноятлар тушунчаси ва ушбу жиноятларни содир этган шахсларга тайинланадиган жазо турларига бағишланган. Коррупцияга оид жиноятлар қайси норматив-ҳуқуқий ҳужжатларда назарда тутилганлиги кўрсатиб ўтилган.