“O‘ZBEK EPIK DOSTONLARI VA XALQ OG‘ZAKI IJODINING BADIIY VA MA’NAVIY AHAMIYATI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqola o‘zbek epik dostonlari va xalq og‘zaki ijodining badiiy va ma’naviy ahamiyatini tahlil qiladi. Maqolada dostonlarning shakllanishi, ularning tarixiy va madaniy merosdagi o‘rni, shuningdek, xalq og‘zaki ijodining milliy ruhiyat va ijtimoiy tafakkurga ta’siri yoritiladi.