ВОЯГА ЕТМАГАН ЁКИ МЕҲНАТГА ЛАЁҚАТСИЗ ШАХСЛАРНИ МОДДИЙ ТАЪМИНЛАШДАН БЎЙИН ТОВЛАШ ЖИНОЯТИ ТУШУНЧАСИ ВА МАЗКУР ЖИНОЯТ УЧУН ТАЙИНЛАНАДИГАН ЖАЗО ТУРЛАРИ (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ушбу мақолада вояга етмаган ёки меҳнатга лаёқатсиз шахсларни моддий таъминлашдан бўйин товлаш жинояти тушунчаси ва ушбу жиноят учун жиноий жавобгарлик масалалари кўриб чиқилади. Шунингдек, ушбу жиноят юзасидан амалиётда вужудга келаётган муаммолар ҳам кўрсатиб ўтилган.