ACTIVE DIRECTORYDAN TEKSHIRISH VA O‘CHIRISH (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu ishda Active Directory (AD) muhiti bilan ishlash jarayonida obyektlarni – foydalanuvchilar, kompyuterlar yoki guruhlarni – tekshirish va ularni xavfsiz tarzda o‘chirish usullari ko‘rib chiqiladi. AD’da ma’lumotlarni izlash, mavjudligini aniqlash, atributlarini tahlil qilish hamda noto‘g‘ri yoki keraksiz obyektlarni aniqlab, ularni to‘g‘ri yo‘l bilan o‘chirish bo‘yicha amaliy yondashuvlar yoritiladi.