JENSHEN VA LEVZIYA KABI DORI VOSITALARINING FOYDALI JIHATLARI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada jenshen va levziya kabi dori vositalarining foydali jihatlari atroflicha tahlil qilingan.