KASBIY TAʼLIM TIZIMI ISLOH QILINMOQDA (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada kasbiy ta’lim tizimi isloh qilinishi yuzasidan prezidentimizning 2025 yil 23 oktabrdagi PQ-316 sonli qarorlarining mazmun mohiyati atroflicha tahlil qilingan.