GRIPP VA SHAMOLLASHGA QARSHI DORILARNING TURLARI VA ULARNING TO’G’RI TANLASH USULLARI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada gripp va shamollashga qarshi dorilarning turlari va ularning to’g’ri tanlash usullari atroflicha tahlil qilingan.