TOJ TOMIRLAR YETISHMOVCHILIGIDA (YURAK ISHEMIK KASALLIGI) QON TOMIRLARNI KENGAYTIRUVCHI (VAZODILATATOR) DORILAR (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada toj tomirlar yetishmovchiligida (yurak ishemik kasalligi) qon tomirlarni kengaytiruvchi (vazodilatator) dorilar atroflicha tahlil qilingan.