TIBBIYOT YO‘NALISHI TALABALARIDA TIBBIY TERMINLARNI O‘QITISHDA XORIJIY TILLARNI O’QITISHNING O‘RNI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada tibbiyot yo‘nalishi talabalarida tibbiy terminlarni o‘qitishda xorijiy tillarni o’qitishning o‘rni atroflicha tahlil qilingan.