STYLISTIC PROBLEMS IN SAME AS EVER BY MORGAN HOUSEL (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu ishda Morgan Houselning Same as Ever nomli asarida uchraydigan asosiy stilistik muammolar tahlil qilinadi. Asar keng omma tomonidan sodda tili va hikoyaviy uslubi uchun yuqori baholangan bo‘lsa-da, undagi takroriy g‘oyalar, esse shaklidagi tuzilma, anekdotlarga haddan tashqari tayanish, mavzular orasidagi sust o‘tishlar hamda murakkab tushunchalarning soddalashtirilishi ayrim o‘quvchilar uchun kamchilik sifatida namoyon bo‘lishi mumkin. Tadqiqotda ushbu stilistik jihatlar tanqidiy yondashuv asosida ko‘rib chiqilib, ularning o‘quvchi tajribasiga ta’siri yoritiladi.