O’ZBEK TILSHUNOSLIGIDA TIL VA NUTQ MADANIYATINING SHAKLLANISHI. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Til insonning ongini, madaniyatini, dunyoqarashini aks ettiruvchi muhim vositadir.