MAKTABGACHA TA’LIM NAZARIYASI VA AMALIYOTIDA BOLALARNI MAKTABGA TAYYORLASHNING PEDAGOGIK MUAMMOLARI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqolada maktabgacha ta’lim nazariyasi va amaliyotida bolalarni maktabga tayyorlashdagi pedagogik muammolar va ularni hal qilish usullari yoritilgan. Tadqiqot davomida kuzatuv, intervyu va so‘rovnoma metodlari qo‘llanilib, bolalarning tayyorgarlik darajasi va yuzaga keladigan qiyinchiliklar aniqlangan. Natijalar maktabgacha ta’lim amaliyotida samarali yechimlar ishlab chiqish imkonini beradi.