TAʼLIM JARAYONIDA AXBOROT TEXNOLOGIYALARINING AHAMIYATI VA ULARNING RIVOJLANISH TENDENSIYALARI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada zamonaviy jamiyatda axborot texnologiyalari ta'lim jarayonida muhimrol o'ynashi, texnologiyaning rivojlanishi va internet tarmog'iga kirishning keng tarqalishi bilan kompyuterlar, elektron darsliklar, onlayn kurslar va boshqa texnologik vositalardan foydalanish ta'limning ajralmas qismiga aylangani haqida hamda bu o'qituvchilar va talabalarga turli xil materiallardan foydalanish, boshqa o'quvchilar bilan muloqot qilish va o'rganish chegaralarini kengaytirish imkonini berishihaqida ham batafsil maʼlumot keltirilgan.