AXBOROT URUSHI DAVRIDA BILIMLAR BAZASINING ROLI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqola axborot urushi davrida bilimlar bazasining strategik rolini, funksiyalari va samarali ishlatilishini keng ko‘lamda o‘rganadi. Unda bilimlar bazasining tahlil, prognoz va qaror qabul qilishdagi imkoniyatlari batafsil keltirilgan hamda amaliy misollar bilan tushuntirilgan.