UMUMTA’LIM MAKTABLARIDA SINF RAHBAR BO‘LISHNING AHAMIYATI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada yuqori va quyi sinflarni boshqarish, ota-onalar bilan hamkorlikda ishlay olish, sinf rahbar sifatida yuqori boshqaruvchilik qobiliyatiga ega bo‘lish, sinfdan tashqari o‘tkaziladigan turli tadbirlar va metodlar to‘g‘risida atroflicha fikr yuritildi. Shuningdek, sinf rahbarlar ayrim o‘quvchilarning ruhiy holatlarini hisobga olgan holda  ular bilan ishlay oluvchi tajribali psixolog bo‘lishlari lozimligi alohida ta’kidlandi.