ЎЗБЕКИСТОН РЕСПУБЛИКАСИНИНГ ЯНГИ ТАХРИРДАГИ КОНСТИТУЦИЯСИДА ЁШЛАР ХУҚУҚ ВА ЭРКИНЛИКЛАРИНИНГ КАФОЛАТЛАРИ (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ушбу маколада янги тахрирдаги Конститутцияда киритилган узгаришларнинг йошларга оид кафолатлари тахлил килинади. Асосий эьтибор ёшларнинг шахсий, сиёсий, иқтисодий, ижтимоий, маданий, экологик ҳуқуқлари, уларнинг ҳимоя қилинишини, жамият ва давлат ҳаётида фаол иштирок этишини рағбатлантириш масалаларини ёритишга каратилган.