O’PKA RAKI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu  maqolada  O'pka saratoni(O'pka raki) uning simtomlari ,klasifikatsiyasi, klinik manzarasi,etologiyasi va potogenezi, davolash va profilikatsiyasi  yoritilgan