ZAMONAVIY OILALARDA RAQAMLI TEXNOLOGIYALAR FONIDA FRUSTRATSIYA MUAMMOSI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada zamonaviy oilalarda raqamli texnologiyalarning keng joriy etilishi natijasida yuzaga kelayotgan frustratsiya holatlarining psixologik-pedagogik jihatlari tahlil qilinadi. Oila a’zolari o‘rtasida muloqotning kamayishi, emotsional sovuqlik, virtual muhitga qaramlik frustratsiyaning asosiy omillari sifatida ko‘rsatib beriladi.