ELEKTROKARDIOGRAMMA HAQIDA TUSHUNCHA. EKG NI ISHLATISH MAQSADLARI VA QAYD QILISH TEXNIKASI. ELEKTROKARDIOGRAF APPARATLARIDA ISHLASH (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada elektrokardiogramma (EKG) tushunchasi, uning tibbiyot amaliyotidagi ahamiyati, EKG tekshiruvini o‘tkazishdan ko‘zlangan maqsadlar hamda qayd qilish texnikasi batafsil yoritilgan. Shuningdek, elektrokardiograf apparatlarining tuzilishi, ularda ishlash qoidalari va xavfsizlik choralariga alohida e’tibor qaratilgan. Maqola tibbiyot xodimlari va o‘rta bo‘g‘in mutaxassislarini tayyorlashda amaliy ahamiyatga ega.