YURAK QON TOMIR TIZIMI KASALLIKLARIDA REABILITATSIYA USULLARI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada yurak qon tomir tizimi kasalliklarida reabilitatsiya usullari haqida batafsil ma’lumot berilgan. Yurak kasalliklaridan so‘ng bemorlarni tez va samarali tiklash, kasallikning takrorlanishini oldini olish hamda hayot sifatini yaxshilashda qo‘llaniladigan fizioterapiya, mashqlar terapiyasi va psixologik yordam usullari tavsiflangan.