TALABALARINI KASBIY FAOLIYATGA TAYYORLASHDA XARAKTER AKSENTUATSIYASINING TUTGAN O‘RNI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ushbu maqolada talabalarning kasbiy faoliyatida sog’lom turmush tarzini uzluksiz rivojlantirish, barkamol avlod g‘oyasi asosi, ta’lim-tarbiya ishlari, shakllari usul va vositalarini jahon andozasi talablariga mos holda rivojlantirish; ma’naviy va jismoniy sog‘lom avlodni tarbiyalash; talabalarda sog‘lom turmush-tarzining shakllantirish va ularning ma’naviy kamolotida mahalla, oila hamkorligi tizimini yaratish haqida fikr yuritilgan.