PROFAYLING VA TEMPERAMENT TIPI O’RTASIDAGI BOG’LIQLIK (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ushbu maqolada profiling va temperament tipi o‘rtasidagi bog‘liqlikni ilmiy manbalar asosida tahlil qilish, shu bilan birga, maqola tashqi xulq‑atvor belgilarini kuzatish orqali shaxsni tushunish imkoniyatlarini yoritadi. Bu maqolada “Turli temperament egalari tana tili va mimikasida qanday farq qiladi?” savoliga javob olish mumkin bo’ladi.