PROFESSIONAL TA’LIM MUASSASALARIDA TEXNOLOGIK MASHINALAR VA JIHOZLAR FANINI O‘QITISHDA INNOVATSION PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Maqola professional ta’lim muassasalarida texnologik mashinalar va jihozlar fanini o‘qitishda innovatsion pedagogik texnologiyalarning samaradorligini o‘rganishga bag‘ishlangan. Unda o‘quv jarayonida interaktiv metodlar, kompyuter simulyatsiyalari, virtual laboratoriyalar va multimedia vositalaridan foydalanish orqali o‘quvchilarning amaliy ko‘nikmalari va bilim darajasini oshirish yo‘llari tahlil qilinadi. Shuningdek, innovatsion texnologiyalarning o‘quv motivatsiyasini kuchaytirish va kasbiy tayyorgarlik sifatini yaxshilashdagi roli ko‘rsatib berilgan.