MAKTABGACHA SEREBRAL FALAJLI BOLALARDA MULTISENZOR TEXNOLOGIYA ORQALI MOTOR KO'NIKMALARNI RIVOJLANTIRISH (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi serebral falajli bolalarda motor ko'nikmalarini rivojlantirishda multisenzor texnologiyalarning samaradorligi ko'rib chiqilgan. Zamonaviy multisenzor yondashuvlar, ularning qo'llanilish usullari va amaliy natijalari tahlil qilingan. Multisenzor texnologiyalar bolalarda motor koordinatsiya, muvozanat va harakat faolligini sezilarli darajada yaxshilashga yordam berishi o`rganilgan.