AMALIY MASHG‘ULOTLAR ORQALI KASBIY KO‘NIKMALARNI RIVOJLANTIRISH METODIKASI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Maqolada amaliy mashg‘ulotlar orqali kasbiy ko‘nikmalarni rivojlantirish metodikalari tahlil qilinadi. Amaliy mashg‘ulotlarning o‘quv jarayonidagi o‘rni, samaradorligi va zamonaviy ta’lim texnologiyalari yordamida kasbiy ko‘nikmalarni oshirish usullari o‘rganiladi.