SANOAT TARMOG‘INING IQTISODIY RIVOJLANTIRISHDAGI TO‘SIQLARNI ANIQLASH YO‘LLARI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ushbu maqolada sanoat tarmog‘ining iqtisodiy samaradorligi tahlil qilishdagi muammolar va  uning iqtisodiy tizimdagi faoliyat mexanizmlari, tarmoqlararo ta’sir chegaralari, funksiyalarini nazariy tahlil qilinadi.Iqtisodiy  samaradorlikka ta’sir qiluvchi yo‘llari haqida fikr yuritiladi.