MAKTABGACHA TA’LIMDA ZAMONAVIY BOSHQARUV ORQALI TA’LIM SIFATI VA NATIJADORLIGINI OSHIRISH (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’limda zamonaviy boshqaruv orqali ta’lim sifati va natijadorligini oshirish,  pedagogic boshqaruv tamoyillari  haqida ma’lumotlar berilgan.