TABIAT BIZDAN NIMA KUTMOQDA? (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ushbu maqolada ekologik muammolar, ularning inson va tabiatga ta’siri, shuningdek, yechim va tavsiyalar ko`rib chiqilgan. Maqola o`quvchilarda ekologik muammoni oshirishga qaratilgan.