MAKTABGACHA TA’LIM JARAYONIDA TARBIYALANUVCHILARNING IJODIY FIKRLASHINI RIVOJLANTIRISHNING INNOVATSION TEXNOLOGIYALARI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Maqolada maktabgacha ta’lim jarayonida tarbiyalanuvchilarning ijodiy fikrlashini rivojlantirishda innovatsion texnologiyalarning ahamiyati, samaradorligi va amaliy qo‘llanilishi tahlil qilingan. Zamonaviy pedagogik metodlar orqali bolalarning tasavvuri, fantaziyasi va mustaqil fikrlash qobiliyati shakllantiriladi.