KIMYO KURSIDAGI NAZARIY BILIMLARNI AMALIYOT BILAN BOG‘LASHNING SAMARALI USULLARI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Kimyo fani zamonaviy ilm-fan va texnologiyalar rivoji bilan chambarchas bog‘liq bo‘lib, uning nazariy bilimlarini o‘quvchilar ongiga samarali yetkazish va hayotiy ko‘nikmaga aylantirish muhim ahamiyat kasb etadi. Kimyo kursida nazariy bilimlarni amaliyot bilan bog‘lash o‘quvchilarni chuqur bilim va mustahkam ko‘nikmaga ega bo‘lishiga yordam beradi. Ushbu jarayonni samarali tashkil etish uchun bir qator usullar mavjud bo‘lib, ular orqali o‘quvchi darsda olgan nazariy bilimining hayotdagi o‘rnini, kundalik faoliyatda qo‘llanishini anglab yetadi.