OLMOSH SOʻZ TURKUMINI INTERFAOL METODLAR ASOSIDA OʻQITILISHI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
maqolada  ona  tili  darslarida  beriladigan  bilim,  malaka,  koʻnikmalar ,   ona  tili  darslarining  maqsad  va  vazifalari,  olmosh   soʻz  turkumining  akademik  litseylarda  oʻqitish    va  olgan  bilimlarni  mustahkamlash   usul  va  metodlari  haqida  fikr  yuritiladi