INGLIZ TILI DARSIDA QO‘LLANILADIGAN ZAMONAVIY METODLAR (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Zamonaviy ta’lim tizimida chet tillarini, xususan ingliz tilini o‘qitish jarayoni tubdan yangilanib, innovatsion yondashuvlarni talab etmoqda. Mazkur maqolada ingliz tili darslarida qo‘llaniladigan zamonaviy metodlarning nazariy asoslari, ularning ta’lim samaradorligiga ta’siri hamda o‘quvchilarning nutqiy va kommunikativ kompetensiyalarini rivojlantirishdagi o‘rni ilmiy jihatdan tahlil qilinadi.