LOTIN TILI VA TIBBIY TERMINOLOGIYA FANINI O‘RGANISHDA O‘ZBEK TILINING O‘XSHASH VA FARQLI TOMONLARI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ushbu maqolada lotin tili va tibbiy terminologiya fanini o’rganishda o’zbek tilining o’xshash va farqli tomonlari atroflicha tahlil qilingan.