BESHTA TASHABBUS VA UNING YUKSAK MA’NAVIY MADANIYATNI TA’MINLASHDAGI O‘RNI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ushbu maqolada beshta tashabbus va uning уuksak ma’naviy madaniyatni ta’minlashdagi o‘rni atroflicha tahlil qilingan.