YUQUMLI KASALLIKLARNING TAVSIFI VA BUNDAY BEMORLARNI PARVARISHLASH (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ushbu maqolada yuqumli kasalliklarning tavsifi va bunday bemorlarni pasrvarishlash atroflicha tahlil qilingan.