OROL FOJIASI: IQTISODIY, SIYOSIY, VA IJTIMOIY SABABLARI. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Orol fojiasining iqtisodiy,siyosiy va ijtimoiy omillari,paxta yakkahokimligi siyosati,suv resurslaridan noo’rin foydalanishi,orol dengizining qurishga olib kelgan asosiy sabablari,aholi hayoti va sog’lig’iga ko’rsatgan salbiy ta’siri.