MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARGA EKOLOGIK TAʼLIM -TARBIYA BERISHDA EKOLOGIK ERTAKLARDAN FOYDALANISH. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Maqolada maktabgacha taʼlim tashkilotlarida tarbiyalanayotgan bolalarga ekologik bilimlar berish va ularda tabiatga mehr uygʻotishda ertaklardan foydalanish  jarayonlarini tashkillashtirish va takomillashtirish masalalari yoritilgan.