KO‘Z OLMASI VA UNING YORDAMCHI APPARATLARINING YAXSHI SIFATLI O‘SMALARINI PATOMORFOLOGIK DIAGNOSTIKASINI TAKOMILLASHTIRISHI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ushbu maqolada ko‘z olmasi va uning yordamchi apparatlarida uchraydigan yaxshi sifatli o‘smalarning patomorfologik xususiyatlari, ularni diagnostika qilishdagi zamonaviy yondashuvlar hamda morfologik tekshiruvlarni takomillashtirish masalalari yoritilgan. Tadqiqot davomida klassik gistologik, maxsus bo‘yoqlar va immunogistokimyoviy usullarning diagnostik ahamiyati tahlil qilindi. Olingan natijalar yaxshi sifatli o‘smalarni erta aniqlash va differensial diagnostikasini yaxshilash imkonini beradi.