ONA VA BOLA SALOMATLIGINI MUHOFAZA QILISHDA PATRONAJ HAMSHIRALARINING RO’LI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ushbu maqolada ona va bola salomatligini muhofaza qilishda patronaj hamshiralarining ro’li atroflicha tahlil qilingan.